Lakásvásár TV műsor, a Hatoscsatornán Nyomtatás E-mail

Új ingatlan műsor indult az országosan fogható Hatoscsatornán 2013. november 7-én.
A Lakásvásár címmel  minden csütörtökön este fél 7 és 7 óra között élőben jelentkező tájékoztató, szolgáltató műsor hiánypótló a magyar televíziózásban.
A stúdióban ülő szakemberek válaszolnak a nézők – főként lakásügyekre vonatkozó – telefonon, emailen, vagy sms-ben feltett kérdéseikre. Tájékoztatást kaphatnak például adásvétellel, vagy éppen bérbeadással kapcsolatban, társasházi ügyekben, építkezéssel, felújítással, energia megtakarítással, akár pályázatokkal összefüggő kérdésekben jogi, építési, energetikai és társasházi szakértőktől. De a stúdióban helyet foglaló értékbecslőtől azt is megtudhatják, hogy hozzávetőleg, mennyit érhet a lakásuk bármely magyarországi településen.
Az adás producere, műsorvezetője Borsi László.

 
Nem várt sikerrel zárult a 21.Fundamenta Lakásvásár Nyomtatás E-mail

Nem várt sikerrel zártai kapuit a 21. Fundamenta Lakásvásár március 24-én, ami azt mutatja, hogy élénkül a piac és újra van érdeklődés a használt lakások mellett, az új lakások iránt is, sőt, nemcsak érdeklődtek, ezúttal vásároltak is. Persze a jelenlegi piaci helyzetben nem lehetett „csodára” számítani, de az általános lakáspiaci pangás ellenére így is több ezren látogattak ki a SYMA Csarnokba. A kiállítók számos komoly érdeklődőről és vásárlásokról számoltak be már a zárást megelőző órákban.

A résztvevők további értékesítési növekedéssel számolnak az elkövetkezendő hónapokban.

A Lakásvásár és a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás együttes megrendezésével kapcsolatban egyértelműen pozitív visszajelzések voltak hallhatók, mind a kiállítók, mind pedig a látogatók részéről.

A folytatás nem marad el…

 

www.lakasvasar.com
LAKÁSVÁSÁR