22. Lakásvásár - 2014. október 11-12. Nyomtatás E-mail

Javában zajlik a jelentkezés a 22.Lakásvásárra

Az ingatlanpiacon tapasztalható élénkülő vásárlói érdeklődésre, valamint kiállító partnereink kérésére való tekintettel, 2014-ben ősszel rendezzük meg soron következő kiállításunkat.

Az új- és használt hazai és külföldi lakáskínálat mellett, kiemelt tematika a lakás- és házfelújítás, amelyet tovább bővítünk a társasházak kezelését-, fenntartását, valamint energetikai felújítását végző cégekkel és szakmai szövetségekkel. Kiállítóként részt vesznek a fővárosi közműszolgáltatók is, akik tájékoztatást nyújtanak az energiatakarékos háztartásvezetés sarokpontjairól. Szakmai konferenciánk is a fenti témakörökre épül, szó lesz a társasházkezelés aktuális kérdéseiről, pályázati lehetőségekről, jogszabályi változásokról, de nem maradnak el a lakáspolitikai és ingatlanszakmai kérdések sem. Lakberendezési témakörrel is találkozhatnak a látogatók, ráadásul a megszokott programok most sem maradnak el.

Küldje vissza a jelentkezési lapot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre!

Innen töltse le a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat!

 
Lakásvásár TV műsor, a Hatoscsatornán Nyomtatás E-mail

Új ingatlan műsor indult az országosan fogható Hatoscsatornán november 7-én.
A Lakásvásár címmel  minden csütörtökön este fél 7 és 7 óra között élőben jelentkező tájékoztató, szolgáltató műsor hiánypótló a magyar televíziózásban.
A stúdióban ülő szakemberek válaszolnak a nézők – főként lakásügyekre vonatkozó – telefonon, emailen, vagy sms-ben feltett kérdéseikre. Tájékoztatást kaphatnak például adásvétellel, vagy éppen bérbeadással kapcsolatban, társasházi ügyekben, építkezéssel, felújítással, energia megtakarítással, akár pályázatokkal összefüggő kérdésekben jogi, építési, energetikai és társasházi szakértőktől. De a stúdióban helyet foglaló értékbecslőtől azt is megtudhatják, hogy hozzávetőleg, mennyit érhet a lakásuk bármely magyarországi településen.
Az adás producere, műsorvezetője Borsi László.

 
Nem várt sikerrel zárult a 21.Fundamenta Lakásvásár Nyomtatás E-mail

Nem várt sikerrel zártai kapuit a 21. Fundamenta Lakásvásár március 24-én, ami azt mutatja, hogy élénkül a piac és újra van érdeklődés a használt lakások mellett, az új lakások iránt is, sőt, nemcsak érdeklődtek, ezúttal vásároltak is. Persze a jelenlegi piaci helyzetben nem lehetett „csodára” számítani, de az általános lakáspiaci pangás ellenére így is több ezren látogattak ki a SYMA Csarnokba. A kiállítók számos komoly érdeklődőről és vásárlásokról számoltak be már a zárást megelőző órákban.

A résztvevők további értékesítési növekedéssel számolnak az elkövetkezendő hónapokban.

A Lakásvásár és a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás együttes megrendezésével kapcsolatban egyértelműen pozitív visszajelzések voltak hallhatók, mind a kiállítók, mind pedig a látogatók részéről.

A folytatás nem marad el…

 

www.lakasvasar.com
LAKÁSVÁSÁR