Kiállítói megjelenés a Budapesti Lakásvásárokon Nyomtatás E-mail

Az Ön cégének is itt a helye a Lakásvásáron!

Ez az egyetlen olyan rendezvény ma Magyarországon, ahol az ingatlanfejlesztők, ingatlanforgalmazók, a pénzügyi szektort képviselő kereskedelmi bankok, építőanyag gyártók, -forgalmazók, a megújuló energiát hasznosító berendezések gyártói és értékesítői, az ingatlan média szinte minden prominens képviselője egy időben találkoznak a lakásvásárlásban, lakás- és házfelújításban gondolkodókkal, valamint az ezekhez szükséges pénzügyi finanszírozást és állami támogatást kereső lakossági érdeklődőkkel.

Jelentkezzen kiállítónak! Ezt a Jelentkezési lap kitöltésével kezdeményezheti. A hiánytalanul kitöltött, aláírt és lepecsételt szerződést email-ben legyen kedves visszaküldeni. Az Általános Szerződési Feltételek a Jelentkezési lap elválaszthatatlan részét képezik. A jelentkezés menetéhez útmutatást a Jelentkezési segédletben találhat. A Megrendelő lapokon a plusz bútor vagy szolgáltatás igényét jelezheti.

Az alábbi összefoglaló csak tájékoztatásra szolgál.

További információ:

Kiállítás szervezés: (30)586-1909(70)312-8139, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Olvasson tovább! Választ adunk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Milyen formában lehet megjelenni a rendezvényen?

A Lakásvásáron 3 féle standtípus és 4 féle elhelyezés közül lehet választani. Egyes standtípusok és standméretek kizárnak néhány elhelyezést, erről alább olvashat.

I. STANDTÍPUSOK

1. CSAK TERÜLET (saját építésű stand)

Csak kiállítási terület bérlése esetén a kiállító saját maga gondoskodik kiállítási stand építéséről. A terület ára nem foglalja magába az árambekötés és az elektromos kapcsolószekrény díját, amelyet a Megrendelő lapon kell igényelni a standépítővel való egyeztetés után.

Sor, sarok és fej elhelyezésű kiállítási terület bérlése esetén a szomszédos egységstandok falai az installációhoz nem használhatók fel, azokra bármit rögzíteni tilos. Ha erre szükség van, shell standot kell rendelni.

2. SHELL STAND+terület (BASIC STAND)

 • Szőnyeg
 • Fehér határoló falak
 • Betétlemezes fríz + frízfelirat
 • 1db dugaszolóaljzat
 • 3 KW árambekötés, 1 db elosztóval
 • 3 m²-ként: 1 db spotlámpa
 • Napi standtakarítás

3. EGYSÉGSTAND+terület (STANDARD STAND)

 • Szőnyeg
 • Fehér határoló falak
 • Betétlemezes fríz + frízfelirat
 • 1 db asztal, 4 db szék, 1 db nyitott információs pult egy polccal
 • 1db dugaszolóaljzat
 • 3 KW árambekötés, 1 db elosztóval
 • 3 m²-ként: 1 db spotlámpa
 • 1db fogas, 1db szemetes
 • Napi standtakarítás

A stand felszereltsége a frízfeliratot nem tartalmazza! Igény esetén ne felejtsék el megrendelni a frízt és/vagy a frízfeliratot!

A shell- és egységstandokat a kiállítás előtt, a kiállítói tájékoztatóban foglalt időponttól lehet átvenni a helyszínen.

A kedvezményes csomagok (kiállítási terület + egységstand vagy shell stand) elemeinek módosítására nincs lehetőség, azok más elemekkel (berendezési tárgyakkal, standelemekkel, stb.) nem felcserélhetők, értékkülönbözet nem számítható be. A fel nem használt elemek ára a csomagárból nem vonható le.

II. STAND ELHELYEZÉS

Sor elhelyezésnek minősül az a kiállítási terület és az azon felépített installáció, amelyet három oldalról más kiállító kiállítási területe vagy holttér vesz körül és egy oldalról közlekedési folyosó határolja.

A legkisebb bérelhető terület (stand) sor elhelyezéssel 6m2.

Sarok vagy kétoldalas sor elhelyezésnek minősül az a kiállítási terület és az azon felépített installáció, amelyet két oldalról más kiállító kiállítási területe vagy holttér vesz körül, valamint a másik két oldaláról közlekedő folyosó határolja.

A legkisebb bérelhető terület (stand) sarok elhelyezéssel 6m2.

Fej elhelyezésnek minősül az a kiállítási terület és az azon felépített installáció, amelyet egy oldalról más kiállító kiállítási területe vagy holttér vesz körül, valamint a másik három oldaláról közlekedő folyosó határolja.

A legkisebb bérelhető terület (stand) fej elhelyezéssel 12m2.

Sziget elhelyezésnek minősül az a kiállítási terület és az azon felépített installáció, amelyet minden oldalról közlekedési folyosó határol.

A legkisebb bérelhető terület (stand) sziget elhelyezéssel 20m2.

Kiemelt elhelyezésnek minősül az a kiállítási terület és az azon felépített installáció, amely a kiállítás főutcájával vagy a színpaddal/központi térrel határos, kivéve a színpad mögött elhelyezkedő standok. Kiemelten sziget és fejstandokat, egyes esetekben sarok standokat tudunk elhelyezni.

A legkisebb bérelhető terület (stand) kiemelt elhelyezéssel 20m2.

Az elhelyezés mindig a teljes standterület figyelembe vételével határozandó meg. (pl. két szomszédos sarokstand fejstandnak minősül)

Mennyibe fog ez nekem kerülni?

Áraink a standtípustól, a stand méretétől és az elhelyezéstől függnek. Árlistánk a Jelentkezési lapon található meg.

Miért éri ez meg nekem?

A 2002-ben létrehozott Lakásvásár Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye. Ismertsége és az átfogó marketing kampány révén Budapest és környékének szinte összes potenciális vásárlója ellátogat a kiállításra. Ezáltal egyedülálló lehetőséget biztosít a lakást vásárló, hitelt, biztosítást kereső, és az otthon kialakításában gondolkodó potenciális vásárló nagyközönség személyes elérésére.

Szakmai körökben elismert rendezvény, számtalan szakembereknek szóló programjával, a szövetségek megjelenésével és a jelentős lakáspolitikai döntések bejelentésének színhelyét adva minden ingatlanos szakember számára kihagyhatatlan program.

A Lakásvásáron való megjelenés az imázs-építés, -erősítés hatékony módszere.

Kiváló alkalom a lakásépítésben és értékesítésben, pénzügyi szolgáltatásokban, valamint belső kialakításban érdekelt társaságok egymás közti személyes kapcsolatépítésére.

Az együttműködő cég imázs-kampányát, vagy termékkampányát a Lakásvásár önálló marketing elemként erősíti.

Közvetlen lehetőség konkrét termék, szolgáltatás, vagy cégmárka piaci bevezetésére.

Megbízható forrás a piaci érdeklődés felméréséhez.

Egyedülálló alkalom a konkurencia felméréséhez.

Mi történik, miután elküldtem a Jelentkezési lapot?

A Jelentkezési lap beérkezését követően munkatársunk egy visszaigazoló elektronikus levélben megerősíti a jelentkezést és tájékoztatja a kapcsolattartót a további teendőkről.

Honnan tudom, hol lesz a standom?

A standokat a Lakásvásár Kft. munkatársai helyezik el a csarnokban a jelentkezési határidő lejárta után, lehetőség szerint a kiállító kívánságának szem előtt tartásával. A standok elhelyezése a jelentkezési lapok beérkezési sorrendje, a standok mérete, valamint a csarnok műszaki, technikai adottságainak és a tűzrendészeti előírások figyelembevételével történik. Javasoljuk, hogy a jelentkezési lapot mielőbb küldjék vissza részünkre, mert így nagyobb esély van elképzelésüknek megfelelő elhelyezést biztosítanunk.

A standkiosztást a jelentkezési határidő lejárta után továbbítjuk a kapcsolattartónak. Ha a standhely a kiállítónak nem felel meg, 2 munkanapon belül írásban közölheti változtatási kérelmét. A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kiállító számára megfelelő standhelyet alakítsanak ki a fenti szempontok figyelembe vételével.

Milyen egyéb tennivalóm lesz még?

A standhely kijelölése után egy hét áll a kiállító rendelkezésére a további megrendelések leadására (áram, bútor, internet, belépők, frízfelirat, stb.). A bútorrendelés módosítása kizárólag újra kitöltött, aláírt és lepecsételt megrendelő lapon lehetséges. A határidő után további megrendelés vagy módosítás leadására nincs lehetőség. A megrendelés ellenértékét a kiállítás építésének első napjáig szíveskedjenek kiegyenlíteni és a helyszínen az átutalási megbízás másolatával igazolni. Ellenkező esetben a megrendelt bútorokat nem áll módunkban kihelyezni a standra.

Kérjük, bútorrendelésüket igen körültekintően gondolják át, mert a helyszínen nem áll módunkban új igényeket felvenni.

A kiállítással kapcsolatos fontos gyakorlati tudnivalókról, dátumokról, időpontokról (standépítés, standok átvétele, kísérő rendezvények, stb.) a jelentkezési határidő lejártát követően kiküldésre kerülő Kiállítói tájékoztatóban értesítjük kedves partnereinket.

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet a kiállításon való megjelenésből?

Egy kiállításra vagy vásárra történő felkészülés nem csupán egyheti munka. Alaposan át kell gondolni, hogyan tudjuk leghatékonyabban reprezentálni és népszerűsíteni cégünket, termékeinket. Számos dologra ügyelnünk kell, a kiállításra delegált kollégák motivációján, standunk megjelenésén és a kínálatunkon át addig, hogy miről fogunk beszélni, mi lesz a kiállításunk témája, milyen anyagokat nyújtunk a résztvevőknek, előkészítjük-e a sajtóanyagot, készülünk-e prezentációval, stb. A részvétel megszervezése tehát hatalmas munka, de az alapos felkészülés meghozza a várt eredményt.

A rendezvényen a standon kívül is erősítheti jelenlétét az egész csarnokban hallható rádió és video spotokkal, molinó kihelyezésével. Lehetőség van továbbá a Lakásvásár TV-ben szerepelni. Az élő adást a központi kivetítőn minden érdeklődő figyelemmel kísérheti. A kiállítás után a Lakásvásár weboldalán is megtekinthetők az interjúk (ez az ajánlat nem kötelező kínálata a rendezvénynek, szervező fenntartja a változtatás jogát).


Reméljük, a fenti információk segítségére voltak a döntésben és rövidesen Önt is kiállítóink között üdvözölhetjük!

 

 

www.lakasvasar.com
LAKÁSVÁSÁR